Stressless Høy Rygg Stol // kirurgkliniken.nu

Stressless Laurel gjør spisestuen smakfull. Med sine rene linjer og skandinaviske designuttrykk bringer Stressless Laurel den verdenskjente Stressless-komforten til spisebordet. En diskret fleksibilitet i setet, kombinert med at rygg og sete følger dine bevegelser, gir deg muligheten til å endre sittestillingen i løpet av måltidet. Da sitter du bedre. Sitter du bedre - så kan du også. Krydre spisestuen din med Stressless Chilli. Spisestuestolen har rette linjer, elegant design og et hav av valgmuligheter i farge og teksturer. Det du kommer til å sette aller mest pris på er den verdenskjente Stressless-komforten, som Ekornes nå gjør tilgjengelig rundt spisebordet. En diskret fleksibilitet i setet, kombinert med at rygg og sete følger dine bevegelser, gir deg muligheten. En lenestol med swing! Med et design inspirert av “the swinging 60’s” er Stressless London en stol som skiller seg ut og har potensial til å bli en ekte klassiker. Men tro ikke vi har ofret noe av sittekomforten av den grunn: Her får du den velkjente Stressless-komforten i en ny og litt frekkere innpakning. Velg mellom høy og lav rygg, den matchende fotskammelen sikrer at beina også.

Retroinspirert design for alle anledninger. Med sitt slående design tilpasser Stressless Metro seg omgivelsene. Iøynefallende, men ikke plasskrevende, innbyr hvilestolen til å tilbringe tid alene, eller med venner og familie i stil. Kombinasjonen med et stilig roterende understell, friske linjer og justerbar nakkepute på modellen med høy rygg påser at alle komfortbehov er dekket. En slank profil kombinert med en stram form, forteller historien om en hvilestol med en lang designarv – som samtidig holder øynene mot framtiden. Du kan med andre ord være trygg på at den ikke går av moten med det første. Selvfølgelig har Stressless Paris alle komfortdetaljene du har blitt vant til i hvilestoler fra Stressless. Velg mellom høy rygg med justerbar nakkepute, lav rygg.

Retroinspirert design for alle anledninger. Med sitt slående design tilpasser Stressless Metro seg omgivelsene. Iøynefallende, men ikke plasskrevende, innbyr hvilestolen til å tilbringe tid alene, eller med venner og familie i stil. Kombinasjonen med et stilig roterende understell og friske linjer og justerbar nakkepute på modellen med høy rygg påser at alle komfortbehov er dekket. Velg. Med sitt klassiske og stilrene design bringer Stressless Rosemary eleganse til spisebordet. Det du kommer til å sette aller mest pris på er den verdenskjente Stressless-komforten, som Ekornes nå gjør tilgjengelig rundt spisebordet. En diskret fleksibilitet i setet, kombinert med at rygg og sete følger dine bevegelser, gir deg muligheten til å endre sittestillingen i løpet av måltidet. Ekornes ASA er den største møbelprodusenten i Norden og er produsent av Ekornes, Stressless og Svane møbler. Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes, Stressless og Svane er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Stressless® London Høy hvilestol den nye elegante designer stolen fra Ekornes. Leveres fraktfritt fra Møbelmann1 As i store deler av Østlandet. Bestil nå!

Å sette seg ned i en god og komfortabel hvilestol etter en lang arbeidsdag senker pulsen og gir deg tid til å slappe av i en hektisk hverdag. Vi har lenestoler i høy kvalitet i mange forskjellige farger, former og stiler, både retro stoler og moderne blikkfang.
Med rene linjer og moderne stil kombinerer Stressless Wave design og estetikk uten å gi slipp på Stressless komfort. Hvert sete er en individuelt regulerbar sittesone med Plus-system og valgfrihet mellom høy og lav rygg.

Reager Frontend Framework
Paige Federal Slim Fit Jeans