Kropp Med Lett Hode Føles Tung // kirurgkliniken.nu

Slitt med den tunge angsten siden mars 2012 er voksen mann 50 år. -rykkninger før jeg sovner, nesta som at kroppen føler den skal sovne inn. Ikke lett å holde hodet klart når man er midt i en angstperiode: Jeg har i alle fall vært nummen både her og der.
Det er leit å høre at du føler deg så dårlig. Det er tungt når kroppen ikke fungerer som den skal og det er ikke rart du føler det vanskelig. Du forteller at du har vært hos lege flere ganger for å snakke om hjertet ditt, men du sier ikke noe om du har snakket med legen din om det som skjer med hodet ditt. Melkesyre kommer også fort. Ofte føles armer og ben som sement, de er så tunge. Selvsagt mistenker jeg hjertesykdom. For i tillegg til å tidvis være plaget av veldig hjertebank/hurtig puls ved bare å reise meg, eller gå litt, hjertet føles som om det jobber ekstremt tungt,. Det vil si at du føler deg svimmel i situasjoner som tidligere ikke medførte noe problem. I så fall bør du oppsøke lege. Ved kraftige symptomer som oppstår akutt, bør du raskt ta kontakt med helsevesenet, enten fastlege eller legevakt. Mange lurer på om svimmelhet kan skyldes noe galt med hjertet eller en sykdom i hjernen.

SVAR: Hei Takk for at du skriver til Når en har slike plager du beskriver tenker jeg det først er lurt å bestille time hos fastlegen. Noen ganger kan underskudd av viktige vitaminer og mineraler f. Tungt og vanskelig å sitte med alle. Føler med alle som opplever og møte veggen♡ Det er så tøft, og frustrerende og ikke kunne delta i hverdagen som » alle » andre. Men det finnes masse god hjelp og få, man må bare tørre og innse at man trenger det 🙂 Vi har leger til og hjelpe med kropp og leger til og hjelpe hodet. Urinveisinfeksjon kan være lett å kjenne igjen, med svie og behov for å tisse altfor ofte. Men det er ikke alltid man får slike symptomer. Noen ganger er utmattelse det eneste symptomet. Både lunger og blodomløp er med andre ord av stor betydning for oksygentilførsel; Den hyppigste årsaken til oksygenmangel er lungesykdommer. I over 70 prosent av alle tilfeller hvor pasienter plages med tung pust, er det sykdommer i lunger eller luftveier som er årsaken.

Tunge hodet er en type spenningshodepine. Så mange som 90 prosent av amerikanerne har lidd av tungt hode på et tidspunkt i livet. Mange beskriver det som en følelse av et stramt bånd rundt hodet. Milde eller isolerte tilfeller av tunge hodet er relativt enkle å administrere med reseptfrie legemidler og gode arbeidsvaner. – Det har vært mange år med frustrasjon over at ingen har funnet årsaken til smertene mine, og det er ikke så enkelt å leve med en sykdom som ikke synes, sier Bente Einang. – Du kan lett bli oppfattet som hypokonder og lat når du ikke orker å delta på ulike aktiviteter, sier hun. Allerede som toåring ble Bente påvirket av været. Det er faktisk den sterkeste muskelen i kroppen og har hovedansvaret for smak når vi spiser. tungen føles tung og er vanskelig å bevege – Fargeendring i tungen. – Sliter du med ‘datanakke?’ Les også: – Vondt i setet? Gjør noe med det!

Næringsfakta Om Ferske Bananer
Burning Mouth Syndrome Diabetes