Huckleberry Finn Sitater Med Sidetall // kirurgkliniken.nu

The Adventures of Huckleberry Finn Sammendrag. The Adventures of Huckleberry Finn av Mark Twain begynner med en referanse til boken The Adventures of Tom Sawyer.Huck forklarer hvordan han tjente sin formue han og Tom fant røvere hadde skjult i en hule. i tillegg til forfatter og år. Leseren skal kunne finne tilbake til teksten i originalkilden, enten det er for å kontrollere at sitatet er gjengitt korrekt eller det er for å vurdere om sitatet er brukt i en hensiktsmessig sammenheng. Mellom årstall og sidetall brukes komma. Korte sitater skrives fortløpende i teksten med. Samuel Langhorne Clemens, bedre kjent under sitt litterære psevdonym Mark Twain, født 30. november 1835 i Florida i Missouri i USA, død 21. april 1910 i Redding i Connecticut var en amerikansk humorist, forfatter, journalist og foreleser.Han er mest kjent for sine romaner om Huckleberry Finn og Tom Sawyer, og forfatteren William Faulkner betegnet i sin tid Twain som «den amerikanske. Sidetall. Bruk sidetall i. Nettsider/ elektroniske dokumenter kan i mange tilfeller være uten personlig forfatter. I disse tilfellene må du finne ut om artikkelen er del av et større nettsted,. Kjente sitater. Det er ikke nødvendig med kildehenvisning ved bruk av meget kjente sitater. Sidetall - Skal man ta med sidetall når man siterer indirekte? Svar: Har du hentet det fra noen få sider, skal du ta med sidetall. Har du oppsummert mange sider for eksempel et helt kapittel trenger du ikke ta med sidetall. Sidetallene skal hjelpe leseren å finne tilbake til den informasjonen du viser til. Det.

"All modern American literature comes from one book by Mark Twain called Huckleberry Finn" Ernest Hemingway. For å forstå den amerikanske sjel, bør man lese Huckleberry Finn. Fortellingen om fattiggutten med alkoholisert far som reiser nedover Mississippi sammen med slaven Jim. vedkommende har mulighet for å finne frem til kildene du har benyttet deg av. Lengre direkte sitater skal stå med marginnrykk, mindre skriftstørrelse, linjeskift før og etter,. Det er anbefalt å vise til sidetall i tillegg til årstall. Bakhtin, M. 2003. Latter og dialog: Utvalgte skrifter.

Kildeopplysningene henvisningen du skal ha med i parentes bak sitatet, er de to første opplysningene du har om kilden i den fullstendige litteraturlista, som oftest forfatter og dato eller årstall. Hvis det er en trykt kilde, tar du også med sidetall. Direkte sitater Korte sitater markeres med anførselstegn i teksten "." Eksempel fra bok. Kilde med flere forfattere: ”Ved direkte sitater skal henvisningen gi informasjon om forfatter, årstall og sidetall” Furseth og Everett, 1997, s. 141. Indirekte sitater parafraserEt indirekte sitat er en omformulering av den originale teksten. leseren lett kan finne frem til det aktuelle partiet i kilden. I kildehenvisninger til elektroniske kilder uten sidetall, bør henvisningen tilstrebe presisjon på annen måte, for eksempel ved å vise til nærmeste avsnitt i et. 3.2 Sitater, petitavsnitt Med mindre det opplyses om. Norsk kjærlighet sitater. 79 likes · 2 talking about this. Denne siden er om kjærlighet, jeg legger en haug med sitater på kjærlighet og gi kjærlighet råd; Sitatene er hentet fra skjønnlitteratur og sakprosa, og fra aviser, tidsskrifter og nettsteder. Sitater fra bøker. Kildene er oppført med forfatter, verk og sidetall.

Shikhar Dhawan Ipl Team 2019
Proof Of Age Card Expiry